Promovare online cu David (echipa UTOPIAN)

Să vorbim despre
cum îți putem crește afacerea

Să vorbim!

DESPRE ECHIPA UTOPIAN
DE PROMVOARE ONLINE

Echipa de promovare online cu experiență de creare portaluri web si magazine online pentru clienti din toate domeniile!

Echipa noastră de promovare online ajută mediul online din Romania cu multe tutoriale și sfaturi gratis pe blog

Blogul nostru

Te ajutăm cu crearea unui magazin online gratuit/ magazin online la cheie cu pret mic ca să aveți mai mult succes pe internet!

Cauti un magazin online la cheie?

 Echipa noastră de profesionisti iti oferă 2 feluri de a avea un magazin online gratuit/ un magazin online la un pret mic, dacă te interesează hai să vezi mai jos mai multe:

Contact

Creare magazin online gratuit:

Echipa noastră îți poate crea un magazin online gratuit, doar ne contactezi si incepem discutia.

Asa stabilim detalii, de exemplu :

Noi și partenerii noștrii ne ocupăm de administrarea lui tehnică, tu iti pui produsele si te descurci.

Iti oferim acces la mai multe teme, ca să adaptezi site-ul să arate așa cum vrei, functionalităti ca să vezi câti oameni au intrat pe site si alte functionalitati de baza.

După 3 luni, dacă vrei să tii site-ul, costul pe lună este 150 de lei. Așa ne plătim și noi cheltuielile, și tu ai timp să vinzi ceea ce te interesează, si vezi ce functionează și ce nu.

Vrei un magazin online la cheie, gratuit?

Foloseste butonul de contact și hai să vedem mai multe despre crearea unui magazin online la cheie pentru tine!

design tools

Creare magazin online la cheie ?

Crearea unui magazin online la cheie inseamnă să folosim cele mai noi tehnologii, să îl adaptăm la nevoile tale la maxim, lucrând la el pe termen lung,

Inseamnă să vorbim cu tine despre ce anume te interesează, ce scopuri ai ca să știm exact ce anume să accentuăm pe aceea platformă de eCommerce pe care ți-o recomandăm.

Prima variantă, de creare a unui magazin online gratis este pentru cei ce doresc să primească ei acces și să îl adapteze la cum își doresc, și să îl administreze ei.

Crearea unui magazin online la cheie inseamnă mult mai mult de atat.

E ca si cand in primul caz iti oferim acces la cum arată, iar realizarea unui magazin online la cheie reprezintă ceva la comandă, pe nevoile tale, unde noi ne ocupăm de administrarea lui tehnică.

Tot tu poti sa te ocupi de produse, pozele lor si multe altele…

Sau ne putem noi ocupa pentru tine.

Pe scurt, realizarea unui magazin online este un proces ce depinde mult de nevoile tale.

Dacă aveți nevoie de servicii de creare a unui magazin web, trebuie să folosiți un magazin online la cheie. Acest lucru este necesar pentru a avea un magazin online de succes. Crearea magazinului online la cheie va crea pentru dumneavoastră un site web necesar pentru un magazin online și îl va optimiza, pentru a permite serviciile adiacente unui magazin online.

Acest site web va include un domeniu ( www.MagazinulLuiMarcel.ro si nu www.unsiteoarecare.com/magazin-marcel) și datele care sunt necesare pentru magazinul de comerț electronic.

Designul site-ului este de asemenea important pentru succesul magazinului online. Clientul trebuie să aibă o experiență bună atunci când vizitează site-ul web. Dacă site-ul web nu este bine conceput, clientul nu va rămâne mult timp pe site.

Pretul unui magazin online la comandă este de 499 de euro, dacă noi ne ocupăm de administrarea sa tehnică, ce presupune 150 lei lunar după predarea sa.

Tu te ocupi de partea de produse, ai control complet asupra acestui magazin online la cheie,

Tu la ce nivel ai ajuns in eCommerce?

In functie de ceea ce vrei să vinzi, de scopul platformei de eCommerce, trebuie sa vorbim de un magazin online pret mic.

Stim că esti la inceput, de aceea vrem să te ajutăm.

Hai să vorbim despre magazin online gratuit/ magazinul online la cheie pe care ti-l doresti.

Hai să vorbim!

Ce este un magazin online?

Un magazin online este un site web de pe care puteți cumpăra produse. Comerțul electronic reprezintă cumpărarea și vânzarea de produse, servicii sau informații pe internet. Platforme precum Shopify facilitează crearea și administrarea unui magazin online, dar pretul lor este de peste 300 de lei per luna. Ați putea vinde produse prin intermediul propriului magazin online sau prin intermediul altor platforme de comerț electronic, cum ar fi Amazon sau eBay,dar acolo vorbim de multă competitie, și faptul că oricand poate apărea cineva mai ieftin.

Revenind la ce este un magazin online, este important de stiut că comenzile și plățile se fac de obicei online, dar se una din optiuni este mereu plata cu banii cash, deci nu e obligatoriu ca să fie folosită plata cu cardul.

Când e bine să lansezi un magazin online?

cover-promovare-cu-David

Răspuns scurt- IERI!

Adică ca să ai succes, vorbim de termen lung.

Vorbim de a fi asumat.

Dacă vrei ceva gratis, si perfect, si frumos, …. o sa fi dezamagit.

Noi insă oferim gratis, da, oferim magazine online gratuite ce sunt frumoase si rapide, insa nu putem face pe gratis toată viața, ca ne costă de exemplu calculatoarele unde stă site-ul tau, de exemplu, ca să poată intra lumea si la ora 3 dimineata, corect?

Deci si noi avem costuri si de aceea avem nevoie pe termen lung de o plată lunara.

Shopify cere si 299 dolari pe luna, adică 1200 de lei lunar.

Iar un site web trebuie sa fie extraodinar de rapid, sa se incarce sub 2 secunde.

Priviti un site creat de noi, si apoi acest video de mai jos unde este un site făcut de un diriginte de santier ce a vrut sa isi faca singur site.

Un site creat de noi

Este vorba de un site romanesc, GOG Construct Design SRL, ce este complet trimis pe telefonul vizitatorilor in doar 0.3 secunde, si e gata in 0.8 de secunde…adică este încărcat in mai putin de 1 secundă.

Creare-site-web-modern-pentru-promovarea-online-a-firmei-tale-implica-aceste-detalii
Iar mai jos puteti vedea un site web creat de acel diriginte de care am spus:

Este incarcat in mai mult de 16 secunde. Crezi ca sta cineva 16 secunde dup site-ul lui  sau pleacă la competitia sa?

Cum creezi propriul magazin online?

Dacă vrei să înveti programare, și nu doar un limbaj, ci mai multe limbi (HTML,CSS, Javascript,….) si multe altele…Poti sa incepi sa iti faci singur tot.

Un om in pădure poate să își facă singur și hârtie igiencă, și palat. Cam greu să le facă pe toate singur, dar…

Fiecare după ceea ce își doreste.

Ce fac după ce am creat magazinul?

După ce ai creat magazinul, trebuie sa incepi să il cresti. Trebuie să ajungă din ce in ce mai sus pe Google, pana pe primul loc…Si sa ramană acolo.

Dar pentru cuvintele importante pentru afacerea ta, nu pentru orice cuvinte

Daca tu vinzi oi, banuiesc ca cei ce cauta de exemplu capre pe Google, sa dea de siteul tau si sa te intrebe cu cat vinzi caprele, corect?

Revenind, odata ce ai finalizat magazinul tau online, gratuit/la cheie, acesta trebuie crescut.

Eu si echipa noastra ne ocupăm de această parte, si avem mai multe servicii pentru a te ajuta sa iti promovezi magazinul online, cum o sa vezi mai jos.

Vrei sa te ajutăm sa ai succes, nu doar un magazin online?

Servicii profesionale de promovare a magazinelor online

Echipa noastră oferă servicii profesionale prin care crestem afacerile din Romania si nu numai.

De la servicii de email marketing (reclama prin email), SMS marketing (reclama si servicii pentru clientii dvs prin sms) si multe altele, echipa Promovare cu David vă poate ajuta.

Hai să vorbim!

Contact

Cum promovezi magazinul online?

Există multe modalități de promovare a magazinului online. Trebuie sa va creati o lista de email-uri de la toti cei ce doresc ca sa afle mai multe despre promotiile dvs, si sa le trimiteti mailuri cand aveti promotii de exemplu.

Puteti ca sa va faceti reclama prin SMS, noi oferim de exemplu chiar si servicii de conversatii automate prin sms cu clientii dvs.

Ca sa va promovati magazinul online, puteti ca să incepeti sa faceti reclama pe retele sociale (Facebook, Instagram si altele).

Si asta se face pe termen lung, constant, in functie de mai multe criterii si multe altele.

Sunt foarte multe idei de promovare online a magazinului dvs, si noi le oferim clientilor nostrii ce au un buget luna de luna disponibil ca să il investească in cresterea afacerii lor.

Si la sfarsitul lunii acestia primesc un document unde văd clar cât și cum se descurcă , cum brandul lor creste si ajunge la mai multi oameni.

NOTA- Chiar daca noi lucrăm ca să vă crestem vizibilitatea pe internet, nu putem garanta ca luna următoare veti avea 124124 vanzări. Putem doar să ne ocupăm să creșteți pe internet, să ajungeti in fata clientului, și dacă îi place ce vede, îi place pretul, îi place ce cred alții despre serviciile dvs, atunci vă va suna!

Doresti un magazin online la cheie?

Dacă doriți să vă lansați în comerțul electronic sau doriți să vă dezvoltați afacerea existentă online, este posibil să luați în considerare o soluție de magazin online la cheie. Un magazin online la cheie este o platformă completă de comerț electronic care include tot ce aveți nevoie pentru a începe să vindeți produse sau servicii online. Aceasta poate include găzduirea site-ului web, design și dezvoltare, procesarea plăților, expediere și logistică și multe altele. În timp ce soluțiile la cheie pot fi mai scumpe decât opțiunile de tip “fă-o singur”, acestea pot fi, de asemenea, un câștig de timp și oferă liniștea de a ști că totul este rezolvat.

Hai sa vorbim despre ce tip de magazin online gratuit/ la cheie vrei!