Promovare online cu David (echipa UTOPIAN)

Servicii promovare online-Vrei mai multi clienti? ✅UTOPIAN- Digital Marketing (Email, SMS, Social media Marketing)

Descoperă ce servicii de promovare online pentru afacerea ta îți oferim, prin creare site de prezentare/magazin online/reclamă prin sms/ email.

Promovare Online Rapida

Cateva din serviciile de promovare oferite de agentia de promovare online UTOPIAN

Promovarea online reprezintă singurul mod potrivit in 2022 de a ajunge la clienți!

  • Ajutam o multitudine de tipuri de business sa se promoveze in online prin Google Adwords, social media, email marketing sau servicii de copywriting.
  • Te ajutăm să îți promovezi afacerea crescând afacerea ta să ajungă prima pe Google, dar și prin reclame plătite, promovarea afacerii tale pe Instagram, Facebook si Linkedin, dar și alte servicii surpriză!

Serviciile de promovare online oferite de echipa UTOPIAN

1. Creare site web modern și rapid

  • Fie că îți dorești un magazin online, sau doar un site ca să te descopere clienții, noi suntem aici pentru tine! Site-ul tău va fi modern, foarte rapid și îl vom securiza cu cele mai noi tehnologii, ca să nu poată fi spart.
Creare site web modern pentru promovarea online a firmei tale implica aceste detalii

Un site web modern, optimizat, care este potrivit pentru afacerea ta este mai mult decât doar să ai site web.

O scurtă idee ca să înțelegi diferențele:

Cercetările Google au arătat că șansa unei sărituri a crescut cu 32% atunci când timpul de încărcare a unei pagini a trecut de la una la trei secunde și cu 90% când timpul de încărcare a paginii a trecut de la una la cinci secunde. Dacă un site durează până la 10 secunde pentru a se încărca, atunci șansa de respingere crește la 123%.

Source: Pingdom
Source: Pingdom

Rata oamenilor ce ies de pe site este de 7% la o secundă, și tot crește! De exemplu, este aproape 40% dacă site-ul firmei tale se încarcă în 4 secunde.

Mai trebuie să vorbim de utilizabilitatea site-ului, experiența vizitatorului, modul de transformare a vizitatorului în client, estetică, copy-writing (continutul de specialitate), etc.

Dar să vorbim și de restul serviciilor noastre:

2. Cresterea acestui site pe Google

  • Ca să fi primul lucru pe care îl văd oamenii când caută pe Google ceea ce oferi tu, trebuie ca să vorbim cu alte site-uri și să colaborăm prin articole scrise pentru tine (asta se numește copywriting). Astfel, în timp, afacerea ta va fi pe primul loc mereu, și potențialii clienți te vor suna DIRECT pe tine!
  • În secțiunile de mai jos vei putea găsi mai multe informații despre cum serviciile noastre de promovare online pot să crească afacerea dvs în ochii lui Google!

3. Campanii de reclame pe Google Ads/Facebook Ads

In plin sezon, de exemplu, toti concurentii tai plătesc la Google pentru a apărea deasupra rezultatelor normale de pe Google, și astfel sunt sunați deși nu merită să fie pe primul loc. Acest proces poate fi scump, sau poate fi o investiție foarte bună, cum e cazul prezentat mai jos

Plata de 1.7 lei/ fiecare om ce face click, inseamna că iti recuperezi rapid investitia
Plata de 1.7 lei/ fiecare om ce face click, inseamna că iti recuperezi rapid investitia
  • Această optiune de promovare online este foarte bună în plin sezon, de exemplu, sau când vrei să îți suplimentezi rezervările RAPID!

Google Ads sau Facebook Ads reprezintă așadar o soluție rapidă pentru orice campanie de marketing online, singurul său dezavantaj este că odată ce s-au terminat banii, dispari de pe primele locuri.

Un alt lucru de menționat despre Google/ Facebook Ads este faptul că oamenii au învățat că acele rezultate sunt plătite și de multe ori trec de ele, în drum spre rezultatele ”natural” oferite de către Google.

Așa cum poți vedea, aceste metode promovare sunt complementare, adică trebuie folosite în comun pentru a avea cele mai bune rezultate pentru afacerea ta!

Continuând lista de servicii de publicitate online pe care UTOPIAN, agentie marketing online le oferă clienților săi, avem:

4.Promovare online cu postari pe retele sociale

Promovare pe Instagram, Facebook ,Linkedin si alte retele sociale pentru afacerea ta!
Promovare pe Instagram, Facebook ,Linkedin si alte retele sociale pentru afacerea ta!
  • Știai că atunci când vor să cumpere ceva de la un magazin online, oameni caută pe rețele sociale aceea afacere, să vadă ce spun lumea despre ea?

Promovarea online pe Facebook,Instagram, LinkedIn reprezintă o etapă obligatorie pentru orice firmă din Romania!

  • Cand au cateva momente libere,oamenii intră pe Facebook,Instagram și alte retele sociale. Copii își doresc să devină influenceri, nu astronaut sau pompier. Așadar, a duce brand-ul tău printre postările pe care le văd ei zilnic reprezintă cea mai bună metodă de brand awareness, adică să afle despre afacerea ta!

Când vorbim de promovare online pentru afacerea ta, echipa Utopian îți oferă servicii de realizare de imagini de marketing, ce vor crește afacerea ta treptat și ea va atinge mii de noi oameni, ce vor știi pe cine să sune când vor ceea ce oferi tu, deoarece s-au obișnuit cu afacerea ta deja!

Această opțiune va produce în timp cele mai bune rezultate și este o metodă de promovare online foarte importantă, dar rareori efectuată cum trebuie!

Greseli făcute de antreprenorii români pe social media:

Urmează un întreg articol despre greselile pe care le fac pe mediul online antreprenorii romani, dar vom prezenta mai jos pe scurt cele mai mari greseli in materie de marketing digital si publicitate online:

– Nu au pagină profesională de prezentare  a afacerii sale:

Nu contează că ai un cabinet stomatologic, firmă de curățenie sau orice altă profesie, prima regulă ca să câștigi atenția oamenilor din mediul online este ca să te prezinți, sau mai bine zis, să îți prezinți afacerea. 

– Promovarea online de care ai uitat!

Majoritatea celor ce vor publicitate online se hotărăsc, fac o pagină de promovare site afacere și apoi ….uită de ea. Iar aceea nimeni nu intră pe ea, deoarece până și patronul a uitat de ea, d-apoi Google!

Ideea de bază atunci cand vorbim de promovare site de prezentare și de marketingul online in general este faptul că vorbim de muncă serioasă, asumată pe termen lung, ca să ajungi să fii sunat chiar și fără reclame.

Hai să vezi si alte optiuni de publicitate online pentru afacerea ta cu care poți să ai mai multi clienti:

5. Promovarea online a afacerii tale cu Pancardă virtuală de la GOOGLE!!

Pancarda virtuală pe care ți-o putem creea reprezintă prima etapă de publicitate online pentru afacerea ta, deoarece aici oamenii lasă recenzii sub puterea anonimității, iar vizitatorii ce au prins încredere vor intra pe site-ul firmei tale și vor afla mai multe despre ceea ce le propui!

Este așadar esential ca atunci când lumea caută pe net afacerea ta, să găsească informații actualizate, corecte și atractive, alături de recenzii bune, de 5 stele, dacă vrei ca marketingul online pentru afacerea ta să aibă succes!

  • Echipa de promovare UTOPIAN îți oferă și posibilitatea de a avea o pancardă virtuală pentru afacerea ta, in care oamenii pot lăsa recenzii oneste, și tu îți poți prezenta serviciile și produsele!
  • Și partea cea mai bună este că această pancardă va apărea pe Google de fiecare dată când cineva va căuta numele afacerii tale pe Google! Este unul din cele mai simple moduri de a avea un agent de vânzări cu afacerea ta ce nu doarme vreodată!

Pret pancardă virtuală- 1000 lei/200 de euro pe AN.

6.O altă metădă de promovare online pentru afacerea ta este email-ul!

Imaginează-ti că ai putea sa le scrii direct o scrisoare electronică tuturor când oferi reduceri, sau când este ziua lor, să le urezi la multi ani! 

Este foarte clar că a putea contacta foștii tăi clienti pentru a le oferi  iar serviciile tale este una din cele mai ieftine modalități de a face bani rapid, mult mai ieftin decât de a transforma un vizitator in cumpărător.

Așadar, începi să intuiești cât de importantă este această metodă de promovare online, pe care antreprenorii români nu o folosesc suficient de bine in marketing digital.

Colegi lucrând la promovare online a afacerii tale cu agentia de marketing online UTOPIAN
Colegi lucrând la promovare online a afacerii tale cu agentia de marketing online UTOPIAN

Servicii de abordare la rece a companiilor pe email

Un alt serviciu oferit de UTOPIAN, agentie marketing online din Bucuresti, este că oferim servicii de până la 25.000 de oameni pe care îi puteți contacta cu ajutorul programelor noastre online.

Cum adică abordare la rece a companiilor pe email?

Pentru a ajunge la noi clienti, noi furnizori sau noi firme cu care puteți colabora, agentia UTOPIAN de marketing online vă posibilitatea de a folosi platformele noastre pentru a contacta până la 25.000 de firme, site-uri web din toată lumea!

Asta înseamnă că puteți ca să contactati in masă oameni de interes pentru dvs, exact din domeniul ce vă interesează!

Acest lucru este esențial pentru promovarea site-ului dvs, dar și ca să creșteți pe Google, deoarece atunci când alte companii din domeniul dvs de activitate fac trimitere cu link către site-ul firmei dvs, atunci Google vă urcă mai sus, până pe primele locuri!

Și asa ajungem la următoarea metoda de promovare online pe care o oferim clienților noștrii:

creare cont cu echipa utopian
creare cont cu echipa utopian

7. Scrierea de articole și construirea de legături de pe alte site-uri către site-ul dvs!

Orice site are o autoritate, și dacă mai multe site-uri importante scriu despre firma dvs, atunci Google va recunoaște că aveți capacitate să faceți treabă bună, și atunci când cineva va cauta informații pe domeniul dvs de activitate, atunci va pune site-ul dvs pe primul loc.

Fără reclamă!

Așadar, oricând bugetele de reclame ale competitorilor dvs s-au epuizat, (și asta este foarte rapid!), site-ul dvs va fi primul lucru pe care cei ce caută pe Google îl vor vedea!

Ca să scrie alte site-uri de dvs, trebuie ca să îi abordăm la rece, cum sugeram mai sus, pe email, prin campanii pe email, sau putem să creem articole despre domeniul dvs de activitate, în care vă prezentați afacerea și ce anume trebuie să știe un om de rând.

Folosind această metodă de promovare online, vă informați publicul țintă( oamenii ce vă interesează), dar și vă prezentați ca profesionist pe domeniul dvs de activitate.

Astfel, oamenii prind încredere în dvs, și când au de rezolvat, vor știi pe cine să sune!

8.Metode de promovare online unice- Cumpără date de contact ale firmelor ce te interesează!

O altă metodă de promvoare online pentru dvs este achiziția de date de contact de la orice companie din Romania!

Ce înseamnă asta?

Puteți cumpăra de la noi numărul de telefon, dar și date esențiale despre companie precum cifra de afaceri, nr de angajați, profit net, creante si cash, asa cum puteti vedea in poza de mai jos

Metode de promvoare online cu oferirea de baze de date cu firmele din Romania
Metode de promvoare online cu oferirea de baze de date cu firmele din Romania

Așa cum puteti vedea, marketing digirtal cu echipa UTOPIAN reprezintă o oportunitate directă de colaborare cu firmele din Romania ce vă interesează, dar și să atingeți cu firma dvs oameni de peste tot din țară, chiar și din lume dacă vă interesează!

promovare firme cu DAVID
promovare firme cu DAVID

9. Promovare online cu SMS Marketing!

Agentia de marketing online UTOPIAN vă oferă posiblitatea de a vă adresa direct oamenilor ce vă interesează, și puteti să trimiteti SMS-uri nelimitate la orice oră, programate din timp, clienților dvs.

Noi putem așadar să vă ajutăm să rămâneți în contact cu orice client câștigați în timp, și puteți ca să îi faceți să vă treacă pragul ușii  foarte ușor!

În concluzie, agenția de web design si marketing online UTOPIAN vă poate ajuta cu orice nevoie aveți in materie de  de promovare online aveți!

Hai să îți creștem afacerea!

cover-promovare-cu-David
promovare firme cu DAVID
promovare firme cu DAVID

David

Instagram:PromovareCuDAVID

Echipa UTOPIAN