Promovare online cu David (echipa UTOPIAN)

Top Filme Netflix Septembrie 2022✅Top Seriale Netflix ⏬Cele mai bune filme Netflix

Cauti cele mai bune filme pe Netflix ?

Am actualizat pentru tine cele mai bune filme pe Netflix ce o să îți placă.

Top filme Netflix Septembrie 2022

Inainte sa incepem sa vorbim despre top filme pe Netflix din Septembrie 2022, te invit ca să reții că aceste recomandări sunt generale, dar urmează să punem mai jos si comedii și filme horror și alte categorii, așa că citește până mai jos .

Acum , hai să vorbim de prima recomandare din topul nostru de cele mai bune filme Netflix.

Cel mai bune seriale de vizionat pe Netflix în septembrie – actualizat

De la drama de arte marțiale Cobra Kai și serialele fantastice The Sandman până la favorite precum Peaky Blinders și Downton Abbey, vedeți cele mai bune seriale TV Netflix de vizionat cu recomandările noastre

Fie că cauți dramă, comedie, SF, realitate sau ceva complet diferit, Netflix te va acoperi cu gama sa de originale, lansări noi și vechi favorite.

Chiar în ultimele două luni, streamerul a lansat noul serial fantasy epic The Sandman, episoadele finale ale succesului prequel Breaking Bad Better Call Saul, al cincilea sezon al dramei sale de arte marțiale Cobra Kai și cel mai recent spin-off al lui Selling Sunset. Selling OC.

Asta nici măcar nu ține cont de serialele viitoare pentru restul lunii septembrie, inclusiv Fate: The Winx Saga sezonul 2 și adaptarea serialului din Coreea de Sud a Little Women, sau serialul corean Big Mouth.

Dacă sunteți în căutarea unor serii și titluri de bibliotecă mai consacrate, vă puteți scufunda în emisiuni precum Glow, Russian Doll, Peaky Blinders, Heartstopper și Stranger Things.

Între timp, fanii reality-ului au multe în curs, inclusiv Designing Miami, Buy My House și cel mai recent sezon din Love Is Blind: After the Altar.

Având în vedere această cantitate de alegere, poate fi dificil să faci o selecție a ceea ce să urmărești într-o anumită noapte. Aici intervine echipa PromovareCuDavid.

Am compilat mai jos o listă cu toate cele mai bune seriale TV de pe Netflix, astfel încât să nu mai căutați și să începeți să vizionați cât mai curând posibil. Alternativ, puteți consulta gama noastră de cele mai bune filme Netflix pentru alte sugestii.

glow – Serial netflix cu 3 sezoane

GLOW-Netflix- Top filme pe Netflix in Septembrie 2022
GLOW-Netflix- Top filme pe Netflix in Septembrie 2022

Glow este unul din cele mai tari seriale din acest top de filme Netflix.

Oh, ce ar fi putut fi.

Glow, vesela comedie-dramă despre luptele profesionale feminine ( adică wresling) a fost comandată pentru un al patrulea și ultimul sezon, încheind poveștile lui Ruth a lui Alison Brie, Debbie a lui Betty Gilpin și restul personajelor serialului.

Din păcate, nu a fost, iar pandemia de COVID-19 a oprit producția, determinând Netflix să anuleze serialul prematur.

Cu toate acestea, asta nu înseamnă că nu te poți bucura în continuare de primele 3 sezoanele ale acestui show care afirmă viața, fiind si foarte amuzant. Serialul spune povestea Gorgeous Ladies of Wrestling, un grup de luptătoare din viața reală din anii 1980. Alison Brie are o performanță spectaculoasă în rolul lui Ruth, în timp ce Marc Maron este foarte bun în rolul regizorului Sam Sylvia.

De ce este glow unul din cele mai bune filme din septembrie 2022?

Este un serial ușor și distractiv, care încă reușește să abordeze probleme importante într-o manieră sensibilă și are personaje cărora cu siguranță nu vei fi pregătit să le spui rămas bun.

Hai să vorbim de următoroarul serial din lista noastra de filme pe net flix

Dead Set – Serial netflix cu 3 sezoane

personaje filme netflix dead-set-netflix- de la channel 4.webp
5 personaje din filmul netflix Dead Set de la channel 4

Odată ce renașterea lui Big Brother a fost anunțată de ITV și Black Mirror a lui Charlie Brooker care urmează să revină, de ce să nu ne întoarcem la seria care i-a îmbinat pe cei doi într-un mod uneori hilar, alteori îngrozitor?

Dead Set este un serial cu totul unic care urmărește concurenții într-un sezon fictiv al Big Brother, în timp ce apocalipsa zombie se desfășoară în lumea exterioară, la început fără să știe.

Cu o distribuție stelară, incluzând Jaime Winstone, Riz Ahmed în rolul lui Riq Rahman, iubitul lui Kelly și Warren Brown, printre alții, și cu Davina McCall, Marcus Bentley și Krishnan Guru-Murthy jucându-se pe ei înșiși, este un spectacol cu o inteligentă satiră care ar fi putut doar să apară din imaginatia lui Charlie Brooker.

De ce este Dead set unul din cele mai bune seriale pe netflix în septembrie 2022?

Dead Set este un amestec interesant intre 2 seriale ce au rămas în mentalul colectiv, dar este și un serial cu personalitate proprie, ce reușește ca să te amuze dar și să te semi-socheze, ca să te facă să gândești.

Acest serial Netflix, la fel ca și cu Black Mirror, știe când să se ia în serios și, prin urmare, are un ”pumn puternic”, adică este un serial memorabil și interesant.

cobra kai- unul din cele mai tari Seriale netflix din septembrie 2022

William Zabka as Johnny Lawrence, Ralph Macchio as Daniel LaRusso and Yuji Okumoto as Chozen Toguchi in Cobra Kai. Curtis Bonds Baker/Netflix
Cobra Kai Cast- William Zabka as Johnny Lawrence, Ralph Macchio as Daniel LaRusso and Yuji Okumoto as Chozen Toguchi in Cobra Kai. Curtis Bonds Baker/Netflix

Cobra Kai este un favorit al publicului ce nu putea să nu fie inclus in acest top filme Netflix.

Cu cel de-al cincilea sezon al lui Cobra Kai pe cale să sosească pe Netflix, nu a existat niciodată un moment mai bun pentru a reveni și a prinde din urmă toate cele patru sezoane până în prezent.

Spectacolul continuă povestea începută pentru prima dată în filmul The Karate Kid din 1984, evidențiind rivalitatea dintre Daniel LaRusso al lui Ralph Macchio și Johnny Lawrence al lui William Zabka.

De ce este glow unul din cele mai bune filme din septembrie 2022?

Pe măsură ce trec renașteri, aceasta a ajuns să fie cu siguranță una dintre cele mai de succes, show-ul și-a început viața pe YouTube și a devenit o senzație Netflix de când serialul a trecut pe platformă.

Este un spectacol care te face să-ți pese cu adevărat de personajele sale, dar care nu se teme să depășească strălucitor și să fie extrem de prost. Este o călătorie grozavă de la început până la sfârșit și merită investiția ta în toate cele patru (aproape cinci!) sezoane.

Russian Doll – serial netflix sci-fi

Natasha Lyonne in Russian Doll Netflix
Natasha Lyonne in Russian Doll Netflix

Natasha Lyonne strălucește în această interpretare hilară, dar emoționantă, a unui clasic al genului SF, povestea în buclă temporală. Lyonne o interpretează pe Nadia, o femeie care moare și retrăiește în mod repetat aceeași noapte, iar și iar în primul sezon, în timp ce al doilea o vede într-un alt concept SF, călătorind înapoi în timp și locuind în corpul propriei mame.

De ce este acesta in topul filmelor pe netflix din septembrie 2022?

Cu concepte la fel de cunoscute ca acestea, spectacolul ar putea deveni greu de manevrat și complicat, dar totul rămâne bazat pe un scop și o temă mai amplu pe care seria dorește să le exploreze. Creatorii emisiunii, inclusiv Lyonne și Amy Poehler de la Parks and Recreation, au spus că au idei pentru un al treilea sezon, dar dacă acest lucru se materializează sau nu, aceste primele două sezoane sunt un ceas captivant, atent și extrem de distractiv.

O serie de evenimente nefericite a lui Lemony Snicket

Neil Patrick Harris as Count Olaf in A Series of Unfortunate Events season 2
Neil Patrick Harris as Count Olaf in A Series of Unfortunate Events season 2

Dacă sunteți fan al A Series of Unfortunate Events de Lemony Snicket, vă va plăcea absolut adaptarea Netflix, care dă viață poveștii ciudate, rămânând fantastic de fidel romanelor.

Cele trei sezoane spun întreaga saga a orfanilor Baudelaire – Violet, Klaus și bebelușul Sunny – care sunt lăsați la cheremul contelui Olaf (Neil Patrick Harris) în urma morții suspecte a părinților lor.

De ce este în top filme netflix din septembrie 2022?

Spre deosebire de adaptarea de lungmetraj din 2004, care a îndesat trei romane într-o durată de 1 oră și 40 de minute, adaptarea Netflix transformă fiecare roman într-un episod de două ore (ish), lăsând loc tuturor narațiunii, comediei negre, glume. și misterul care a făcut romanele originale atât de convingătoare

Selling the OC

Selling the OC -Top filme Netflix
Selling the OC -Top filme Netflix

Dacă îți plac înregistrările revoltător de scumpe, cu o latură dramatică, atunci trebuie să mergi la cel mai recent spin-off al Selling Sunset, Selling the OC.

Spectacolul îi urmărește pe gemenii noștri favoriți cu aspect de Vin Diesel, Jason și Brett Oppenheim, în timp ce conduc a doua lor sucursală a Oppenheim Group pe Newport Beach și oferă o distribuție nouă de agenți imobiliari entuziaști și o grămadă de clienți bogați.

De ce este în această listă de top filme din septembrie 2022?

Deși este păcat că seria de opt părți imită cadrul Sunset-ului, mai degrabă decât să-și forțeze propria identitate, spin-off-ul are cu siguranță farmec și este un ceas care poate fi consumat.

The Sandman

The sandman- dupa cartea lui Neil Gaiman- Sursa Netflix
The sandman- dupa cartea lui Neil Gaiman- Sursa Netflix

Această adaptare a seriei de benzi desenate extrem de populare a lui Neil Gaiman este incredibil de mult așteptată, ajungând la 30 de ani după publicarea cărtii – cu diverse probleme care au împiedicat dezvoltarea acesteia. Vestea bună pentru fani este că se dovedește a merita așteptarea, propria noastră recenzie de patru stele numind-o „o viziune pe care Dream însuși ar fi putut-o evoca”.

Intriga complexă se referă la o ființă cosmică care controlează toate visele, care trebuie să se aventureze într-o varietate de lumi și linii temporale disparate într-o încercare disperată de a remedia daunele rezultate din recenta sa absență – când a fost capturat și ținut captiv timp de mai bine de o sută de ani. . Pe parcurs, el întâlnește tot felul de ființe și obstacole, făcând din aceasta o poveste magică, dar adesea destul de sumbră.

De ce este în această listă de top filme din septembrie 2022?

Neil Gaiman. Când spui adaptare după Neil Gaiman, așa cum sunt serialele cu zei nordici, spui success in SF. Adică Sci-Fiction de calitate, și elemente ce te mențin atent.

Hai sa continuam lista noastră de filme pe Netflix pe care nu vrei sa le ratezi:

Uncoupled

uncoupled -Neil Patrick Harris
uncoupled -Neil Patrick Harris.Brooks Ashmanskas as Stanley James, Neil Patrick Harris as Michael Lawson and Emerson Brooks as Billy Jackson in Uncoupled. Sarah Shatz/Netflix

Acest sitcom nou-nouț, cu Neil Patrick Harris în rol principal, spune povestea lui Michael Lawson, un agent imobiliar de succes al cărui partener de 17 ani îl părăsește brusc și neașteptat. Michael trebuie apoi să navigheze în viața unui bărbat homosexual singur, în vârstă de patruzeci de ani, în New York City.

De ce este în această listă de top filme din septembrie 2022?

Acest lucru oferă o privire fermecătoare și autentică asupra lumii întâlnirilor moderne cu toate suișurile și coborâșurile ei, în timp ce Harris nu a fost niciodată mai bun decât este el în rolul central. La sfârșitul celor opt episoade, vei rămâne să-ți dorești mai mult din acest serial amuzant și surprinzător de emoționant.

Better Call Saul

Bob Odenkirk in Better Call Saul Sursa- Netflix
Bob Odenkirk in Better Call Saul Sursa- Netflix

Când Better Call Saul a fost anunțat pentru prima dată, oamenii erau înțeles sceptici. Prequelele au o istorie șocantă și, oricum, cum ar putea ceva să se egaleze cu Breaking Bad?

Răspunsul a fost, desigur, să stea pe picioarele sale, în același timp onorând trecutul și oferind unele dintre cele mai nuanțate personaje ale deceniului la TV. Bob Odenkirk depune o muncă de măiestrie în rolul lui Slippin’ Jimmy McGill, un personaj atât de desprins inițial de șmecherul Saul Goodman, încât inima ta nu poate să nu rupă cunoștințele despre ceea ce devine el.

De ce este în această listă de top filme din septembrie 2022?

Serialul acesta Netflix este un serial cu ardere lentă, se încheie în acest an, cu șmecherii legale care probabil că vor ocupa mai mult un loc din spate la războiul mafioților. Oricare ar fi cazul, pare sigur că investiția noastră pe termen lung în serial se referă la profitul în mare măsură.

Stranger Things

Vecna in Stranger Things Netflix
Vecna in Stranger Things Netflix

Cu volumul 2 din Stranger Things 4, ce moment mai bun decât să prindeți din urmă acest fenomen zeitgeist?

Această dramă științifico-fantastică inspirată din anii ’80 a transformat seria originală Netflix pe dos (scuze), devenind o piatră de încercare a culturii pop și un adevărat succes de gura în gură, pe măsură ce fanii din întreaga lume devin obsedați de întâmplările ciudate din Hawkins. , Indiana.

Meme-ificarea acestei serii poate distrage uneori atenția de la cât de cald, distractiv și înfricoșător poate fi Stranger Things, plin de copii curajos, monștri terifianți și momente de râs în hohote de la început și continuând prin a doua sa (desigur, mai netedă). trei sezoane.

De ce este în această listă de top filme din septembrie 2022?

Inițial, ca urmare a amenințării unui singur monstru care se strecoară dintr-o altă dimensiune și se confruntă cu o tânără telekinetică numită Eleven (Millie Bobby Brown), sfera Stranger Things s-a extins de-a lungul anilor pentru a include Mind-Flayers telepatici, romantismul adolescenților, pubertate, modă, durere ȘI ruși nenorociți – precum și o interpretare destul de încântătoare a Povestea fără sfârșit la sfârșitul sezonului trecut. –

Gracie Dzienny ca Elinor Fairmont si Sarah Catherine Hook ca Juliette in First Kill  Sursa Netflix
Gracie Dzienny ca Elinor Fairmont si Sarah Catherine Hook ca Juliette in First Kill Sursa Netflix

Prima tranșă a lui First Kill este încă disponibilă pentru vizionare pe Netflix după ce a aterizat pe platformă la începutul anului 2022. Serialul o urmărește pe Juliette, un vampir moștenit, care este presat să o ucidă și se simte atrasă de Calliope. Dar nu știe ea că Calliope provine dintr-o familie de vânători de monștri și este, de asemenea, disperată să facă prima ei ucidere – sub forma, desigur, a Juliettei.

Vampirul și vânătorul se îndrăgostesc unul de celălalt, declanșând o ceartă între familiile îndrăgostiților încrucișați. S-ar putea ca spectacolul să nu fi primit cel mai mare buget și să prezinte multe CGI proaste, dar dinamica Juliettei și Calliopei este cu siguranță captivantă. Dacă urmărești conținut LGBTQ+ trashy (o aparitie rară la televizor), atunci First Kill este pentru tine.

Mindhunter

Jonathan Groff in Mindhunter. Sursa Netflix
Jonathan Groff in Mindhunter. Netflix

Serialul extraordinar de thriller psihologic al lui David Fincher poate a durat doar două sezoane, dar în acel timp cu siguranță și-a pus amprenta. Jonathan Groff joacă rolul agentului FBI Holden Ford, care împreună cu partenerul său Bill Tench (Holt McCallany) și psihologul Wendy Carr (Anna Torv) își propune să intervieveze ucigașii în serie pentru a le înțelege mentalitatea și a opri autorii similari.

De ce este în această listă de top filme din septembrie 2022?

Este un serial întunecat și tulbure, dar încă păstrează un simț al umorului sec pe tot parcursul, în timp ce Groff, McCallany și Torv sunt toți în formă maximă. Fincher a spus că serialul s-a terminat cel puțin deocamdată, dar sperăm că în cele din urmă se va răzgândi, pentru că acesta a fost un thriller inteligent și complicat, pe care nu-l vedem prea des.

Dacă ai citit până aici, atunci mă bucură faptul că ești pasionat de filme pe Netflix, și te invit să arunci o privire și pe restul recomandărilor nostre de AICI!

Related posts